LA MEVA (NOSTRA) HISTORIA / NUESTRA HISTORIANosaltres érem una parella normal, en un món normal. Jo sóc infermera i podòloga amb La gran sort de poder tenir la meva pròpia consulta i en Ferran, és bomber.

Realitzats amb la nostra feina i amb la nostra vida personal. Evidentment amb problemes com tothom i discussions com la resta dels mortals.

Poc a poc em vaig començar a afeccionar a la rebosteria fins al punt de crear el blog de Lo Cupcake. I crec que és de les millors coses que m'ha passat mai: vaig conèixer i fer grans amistats, vaig col·laborar en programes de televisió com "La vida en dolç" de Btv. Vaig guanyar un concurs que em va dur a participar a Cupcakes maniacs de Divinity amb la gran Alma Obregon. I finalment, l'editorial Cossetània, em va publicar un llibre amb tutorials i receptes de cupcakes. Tot molt increíble. Tot bonic.

Però tota història té un "pero" i quinze dies després de la nostra boda ens van confirmar que érem candidats a un tractament de fecundació in vitro; així de cop.

I van començar el moment en el que la nostra (però sobretot la meva) vida es va parar. Va començar l'espera, l'espera entre tractaments, l'espera de les regles, la betaespera, els negatius, els aborts, les pèrdues, les desesperacions i les esperances.

Entre peregrinatges i després de quatre tractaments in vitro fallits i un abort, em vaig trobar amb una doctora que em va diagnosticar un problema a l'úter i l'única solució passava per una operació. I aquí va ser quan vaig decidir que em dedicaria únicament a treballar, gaudir del temps lliure i centrar les meves forces per afrontar tot el que ens venia. Vaig deixar el blog i la rebosteria.

I aquesta va ser la vençuda i ens vam quedar embarassats. Un embaràs d'alt risc amb un part considerat d'alt risc. Durant nou mesos la il·lusió infinita es barrejava amb la por paralitzant; una por que va fer que perdés la inspiració en el blog i les ganes de cuinar.

Vaig tenir un part tranquil, amb un expulsiu una mica dur però tot tranquil, ben atès, sense patiments de cap tipus. Un 10 de Desembre va nèixer l'Eudald amb 4,000 Kg clavats. Molt millor del que m'esperava donat que el camí sempre havia estat un mica difícil.

Ara el peque té vuit mesos i tinc ganes de començar a fer cosetes, però per algun motiu no puc seguir amb el blog de Lo Cupcake. No sabria explicar el perquè, ni jo mateixa ho sé. I mira que ho he intentat! I aquí estic, amb un nou blog, amb uns nous objectius, unes noves il·lusions. Mai he amagat els tractaments i sempre he rebut preguntes privades o no, de gent que els volia començar, que dubtaven, que estaven immersos en processos difícils i els hi anava bé una mica de guia. Així que parlaré de temes com la in-vitro, l'embaràs, la maternitat...sempre sota un punt de vista de la meva experiència. I també hi haurà un apartat de receptes sobretot dolcetes, com les de Lo Cupcake. Doncs espero que us agradi aquest raconet; un espai per passar-hi bones estones, llegir i aprendre uns dels altres.


 1. Nosotros éramos una pareja normal, en un mundo normal. Soy enfermera y podóloga con la gran suerte de poder tener mi propia consulta y Ferran, es bombero.

 2. Realizados con nuestro trabajo y con nuestra vida personal. Evidentemente con problemas como todo el mundo y discusiones como el resto de los mortales.

 3. Poco a poco me empecé a aficionarme a la repostería hasta el punto de crear el blog de Lo Cupcake. Y creo que es de las mejores cosas que me han pasado: conocí y hice grandes amistades, colaboré en programas de televisión como "La vida en dolç" de Btv. Gané un concurso que me llevó a participar en Cupcake maniacs de Divinity con la gran Alma Obregon. Y finalmente, la editorial Cossetània, me publicó un libro con tutoriales y recetas de cupcakes. Todo muy increíble. Todo bonito.
 4. Pero toda historia tiene un "pero" y quince días después de nuestra boda nos confirmaron que éramos candidatos a un tratamiento de fecundación in vitro; así de golpe.
 5. Y empezó el momento en el que nuestra (pero sobre todo mi) vida se paró. Comenzó la espera, la espera entre tratamientos, la espera de las reglas, la betaespera, los negativos, los abortos, las pérdidas, las desesperaciones y las esperanzas.
 6. Entre peregrinajes y después de cuatro tratamientos fallidos y un aborto, nos encontramos con una doctora que me diagnosticó un problema en el útero y la única solución pasaba por una operación. Y ahí fue cuando decidí que me dedicaría únicamente a trabajar, disfrutar del tiempo libre y centrar mis fuerzas en afrontar todo lo que nos venía. Dejé el blog y la repostería.
 7. Esta vez fue la vencida y nos quedamos embarazados. Un embarazo de alto riesgo con un parto considerado de alto riesgo. Durante nueve meses la ilusión infinita se mezclaba con el miedo paralizante; un miedo que hizo que perdiera la inspiración en el blog y las ganas de cocinar.
 8. Tuve un parto tranquilo, con un expulsivo un poco duro pero todo tranquilo, bien atendido, sin sufrimientos de ningún tipo. Un 10 de Diciembre nació Eudald con 4,000 Kg clavados. Mucho mejor de lo que me esperaba dado que el camino siempre había sido un poco difícil.

 9. Ahora el peque tiene 8 meses y tengo ganas de empezar a hacer cositas, pero por algún motivo no puedo seguir con el blog de Lo Cupcake. No sabría explicar el porqué, ni yo misma lo sé. Y mira que lo he intentado! Y aquí estoy, con un nuevo blog, con unos nuevos objetivos, unas nuevas y ilusiones. Nunca he escondido los tratamientos y siempre he recibido preguntas privadas o no, de gente que los quería empezar, que dudaban, que estaban inmersos en procesos difíciles y les iba bien un poco de guía. Así que hablaré de temas como la in-vitro, el embarazo, la maternidad ... siempre bajo un punto de vista de mi experiencia. Y también habrá un apartado de recetas sobre todo dulces, como las de Lo cupcake. Pues espero que os guste este rinconcito; un espacio para pasar buenos ratos, leer y aprender unos de otros.

Comentarios

 1. Que be tornar-te a llegir!!! Petonets!
  Miriam - Pinkiss

  ResponderEliminar
 2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 3. sense paraules magnifica experiencia amb tots els entrebancs
  Cotidians pro merci per la explicació i experiencia

  ResponderEliminar

Publicar un comentario