POLOS DE LLIMONA / POLOS DE LIMÓN

Per a mi, la millor època per menjar gelats és al Setembre. A l'estiu no em venen massa de gust, de fet, quan fa aquella calor tan insuportable perdo fins i tot la gana. I va ser veure aquest motlles de pinya de Lekue i no em vaig poder resistir. Ja sabeu que la pinya ha estat tendència aquest estiu així que a casa no en podia faltar d'alguna manera o altra. Us poso una recepta de polo força sana i que podreu donar als vostre fills o per vosaltres si voleu un postre lleuger i digestiu. No és de pinya perquè tot i que m'encanta el motlle, desgraciadament no puc provar la pinya ja que  faig una reacció al·lèrgica bestial (que una mica més i em costa la meva boda, però això ja és una altra historia). Així que l'he fet de llimona. Es podria considerar un trampantojo? jejeje


POLO DE LLIMONA
Per a dos motlles 

2 yogurts grecs
1/2 llimona
Suc de 1/2 llima
1 cullereta petita de xarop d'atzavara

En primer lloc pelem la mitja llimona i la triturem ben triturada. En un bol barregem els yogurts, la llimona triturada i el suc de la mitja llima. Quan estigui tot barrejat i tirem el xarop d'atzavara.
Omplim els motlles i congelem almenys dues hores.


NOTES:

-El desmotllat és facilíssim!
-Són una gelats àcids, perquè he de dir que a casa ens encanta l'acidesa però entenc que potser pels nens és massa (fins i tot per alguns adults). Però ho podeu versionar. Podeu posar els yogurts ensucrats i més xarop d'atzavara i no serà tan àcid.


 1. Para mí, la mejor época para comer helados es en Septiembre. En verano no me apetecen especialmente, de hecho, cuando hace ese calor tan insoportable pierdo incluso el apetito. Y fue ver este moldes de piña de Lekue y no me pude resistir. Ya sabéis que la piña ha sido tendencia este verano así que en casa no podía faltar de alguna manera u otra. Os pongo una receta de un polo bastante sano y que podéis dar a vuestros hijos o para vosotros si desáis un postre ligero y digestivo. No es de piña porque aunque me encanta el molde, desgraciadamente no puedo probar la piña ya que hago una fuerte reacción alérgica (que un poco más y me cuesta mi boda, pero eso ya es otra historia). Así que lo he hecho de limón. Se podría considerar un trampantojo? jejeje


 2. POLO DE LIMÓN
 3. Para dos moldes

 4. 2 yogurts griegos
 5. 1/2 limón
 6. Zumo de 1/2 lima
 7. 1 cucharilla pequeña de jarabe de agave

 8. En primer lugar pelamos el medio limón y lo trituramos bien triturado. En un bol mezclamos los yogurts, el limón triturado y el jugo de la media lima. Cuando esté todo mezclado, echamos el sirope de agave.
 9. Rellenamos los moldes y congelamos al menos dos horas.


 10. NOTAS:

 11. - El desmoldado es facilísimo!
 12. - Son una helados ácidos, porque debo decir que en casa nos encanta la acidez pero entiendo que tal vez para los niños es demasiado (incluso para algunos adultos). Pero lo podéis versionar. Podéis poner los yogurts azucarados y más jarabe de agave y no será tan ácido.

Comentarios