OUTFIT PER UN BATEIG /OUTFIT PARA UN BAUTIZO


El mes de Setembre estàvem convidats a un bateig d'una personeta molt important per a nosaltres. Conforme s'apropava la data jo ja començava a pensar amb què li posaria a l'Eduald, donat que el temps estava una mica variable. Fred era poc provable que en fes, de fet, estava fent molta calor, però mai hem de subestimar el poder dels aires acondicionats, que em fan més por que una pedregada. 

Dubtava d'un pantaló llarg, pantaló curt o camisa o polo...estava indecisa. Finalment em vaig decantar per aquest conjunt i ara us diré perquè.
En primer lloc em va agradar perquè tot i que a la imatge no s'aprecia, la part del darrera té un goma que fa que li que quedi més "al lloc" i per davant, fa l'efecte de pantaló normal. Tot i que a mi els "bombachos" m'encanten però com el meu fill té les cames molt gordetes, acabo patint sempre perquè li queda la goma molt marcada, encara que sigui de la seva talla. Amb aquests pantalons, no tinc aquest problema.

Els tirants és un detall que trobo que fa més de vestir i que potser sense ells quedaria un conjunt més simple. Tingueu en compte que per exemple, en el nostre cas, vam haver d'escurçar-los una mica perquè per amplada li anava bé però els tirants eren massa llargs. Ho vam combinar amb una camisa de lli, força fresqueta i de màniga curta que no li va fer passar calor en cap moment. El color a mi em va encantar però també estava en vermell i en blau, però aquest groc vaig pensar que era ideal. Tot el conjunt és la marca neck&neck , tot un descobriment arrel d'un regal que em van fer. 


Com a complements vaig agafar una jaqueta de punt de color blanc, suficient per si fa fresqueta però que tampoc abriga en excès. Aquesta és de Zara. I finalment, seguint amb la meva obssessió amb el sol, li vaig posar una gorra anglesa que vaig comprar a Kiabi i que em va costar 5 euros. Doncs aquest és l'oufit que jo vaig fer així que si teniu algun event per aquesta època, ja teniu una idea. A sobre ara estan de rebaixes, tant, que em fa mal de mirar i tot!  1. El mes de Septiembre estábamos invitados a un bautizo de una personita muy importante para nosotros. Conforme se acercaba la fecha yo ya empezaba a pensar con qué le pondría a Eduald, dado que el tiempo estaba un poco variable. Frío era poco probable que hiciera, de hecho, estaba haciendo mucho calor, pero nunca debemos subestimar el poder de los aires acondicionados, que me dan un miedo....

  2. Dudaba de un pantalón largo, pantalón corto o camisa o polo ... estaba indecisa. Finalmente me decanté por este conjunto y ahora os diré porque. En primer lugar me gustó porque aunque en la imagen no se aprecia, la parte trasera tiene un goma que hace que le que quede más "en el lugar" y por delante, da la impresión de pantalón normal. Aunque los bombachos a mi me encantan pero como mi hijo tiene las piernas regordetas acabo sufriendo porque le suelen apretar muchísimo, aunque sea su talla. Con estos pantalones ya no tengo el problema.

  3. Los tirantes es un detalle que encuentro que hace más de vestir y que tal vez sin ellos quedaría un conjunto más simple. Tened en cuenta que por ejemplo, en nuestro caso, tuvimos que acortarlos un poco porque por anchura le iba bien pero los tirantes eran demasiado largos. Lo combinamos con una camisa de lino, bastante fresquita y de manga corta que no le hizo pasar calor en ningún momento. El color a mí me encantó pero también estaba en rojo y en azul, pero este amarillo pensé que era ideal. Todo el conjunto es la marca neck & neck, todo un descubrimiento raíz a de un regalo que me hicieron.

  4. Como complementos cogí una chaqueta de punto de color blanco, suficiente por sí hacía fresquito pero que tampoco abriga en exceso. Esta es de Zara. Y finalmente, siguiendo con mi obsesión con el sol, le puse una gorra inglesa que compré en Kiabi y que me costó 5 euros. Pues este es el oufit que yo hice así que si tenéis algún evento para esta época, ya tiene una idea. Encima ahora están de rebajas, tanto, que me duele de mirar y todo!

Comentarios