Polos de frambuesa sanos, sanotes


Hola! 
Farà un mes, mentre mirava facebook va aparèixer un post patrocinat d'una tal Venu Sanz (si no recordo malament, no em feu massa cas) que ofertava una classe de gelats sense sucre gratuïta. Ja he perdut la innocència amb el tema dels "gratuïts" i vaig pensar que segur que no explicaria massa cosa que et deixaria amb les ganes per que t'apuntessis al seu curs, pagant, és clar. Com que tenia una nena de 20 dies que m'obligava a estar a casa amb el pit a l'aire, vaig pensar que no tenia res a perdre. Aquell dia a les 17 hores estava preparada davant l'ordinador, sense gaire esperances. 

Però resulta que la noia va explicar més coses de les que jo em pensava, les suficients com per intentar fer un gelat ben sa. A més, ho fa de forma molt dinàmica i et fa estar atenta. Després et diu que pots fer el curs pagant, que hagués fet gustosament si l'hagués descobert un cop jo ja estava embarassada. 

Bé, doncs us passo aquesta recepta que he fet seguint es seves instruccions. Amb l'arribada de l'estiu l'Eudald ha descobert els gelats i des de que en va provar un, en demanava cada cop que algú en menjava. I no és que no n'hi donem, però no ens agrada que en mengi habitualment. Sí, com una excepció. Així que li vaig fer uns gelats de gel, però tonto no és, i al no trobar la textura cremosa, el va rebutjar. Amb aquesta recepta queden cremosos, sense haver d'usar ni cremes, ni nates ni res ensucrat. 
Així doncs espero que us agradin! Ja m'explicareu a veure que tal estan. Aquest motlle és de Silikomart, del qual em vaig enamorar perdudament per dos motius. En primer lloc per la seva estètica vintage, i en segon lloc perquè són minis. I això, si teniu fills petits sabreu que és important. 
El primer cop li vaig fer un de gran i van passar tres coses: 
- Li costava aguantar-lo vertical, sobretot cap d'una estona. 
- Ni de conya se'l va acabar, ni tant sols la meitat. I això que és menjador! 
- Va quedar tota la casa pringada de gelat que li anava caient. 
Si ho feu per motlles més grans, recordeu duplicar quantitats. 
  
POLOS DE GERDS 
Ingredients: 
60 gr d'anacards * 
100 ml de llet de coco 
150 gr de gerds 
1 cullerada de xarop d'auró 
1 cullereta d'extracte de vainilla 

Posem els anacards, la llet de coco i el gerds a la batedora. Un cop ben triturats afegim l'extracte de vainilla i el xarop d'auró. Amb una sola cullerada queda molt poc dolç (és el que jo buscava) però vosaltres busqueu el punt que us agradi més. 
Tingueu en compte que el que poseu, un cop es congela, es percep menys dolç. 
Posem a congelar mínim 6 hores i ja podem menjar!!! 
* Cal posar-los en remull 3 hores abans. Si voleu posar-los la nit anterior millor. 







  1. Hola! Hará un mes, mientras miraba facebook apareció un post patrocinado de una tal Venu Sanz (si no recuerdo mal, no me hagáis demasiado caso) que ofertaba una clase gratuita de helados sin azúcar. Ya he perdido la inocencia con el tema de los "gratuitos" y pensé que seguramente no explicaría mucha cosa lo que te dejaría con las ganas para que te apuntes a su curso, pagando, claro. Como tenía una niña de 20 días que me obligaba a estar en casa con el pecho al aire, pensé que no tenía nada que perder. Ese día a las 17 horas estaba preparada ante el ordenador, sin muchas esperanzas. 
  2.  
  3. Pero resulta que la chica explicó más cosas de las que yo creía, las suficientes como para intentar hacer un helado bien sano. Además, lo hace de forma muy dinámica y te hace estar atenta. Después te dice que puedes hacer el curso pagando, que hubiera hecho gustosamente si la hubiera descubierto cuando todavía estaba embarazada. 
  4.  
  5. Bueno, pues os paso esta receta que he hecho siguiendo se sus instrucciones. Con la llegada del verano Eudald ha descubierto los helados y desde que probó uno, pedía cada vez que alguien comía. Y no es que no le demos nada, pero no nos gusta que en coma habitualmente. Sí, como una excepción. Así que le hice unos helados de hielo, pero tonto no es, y al no encontrar la textura cremosa, lo rechazó. Con esta receta quedan cremosos, sin tener que usar ni cremas, ni natas ni nada azucarado. 
  6. Así pues espero que os gusten! Ya me contaréis a ver que tal están. Este molde es de Silikomart, del que me enamoré perdidamente por dos motivos. En primer lugar por su estética vintage, y en segundo lugar porque son minis. Y eso, si tenéis hijos pequeños sabréis que es importante. 
  7. La primera vez le hice uno grande y pasaron tres cosas: 
  8. - Le costaba aguantarlo vertical, sobre todo después de un rato. 
  9. - Ni de coña se lo acabó, ni siquiera la mitad. Y eso que es comedor! 
  10. - Quedó toda la casa pringada de helado que le iba cayendo. 
  11. Si lo hacéis para moldes más grandes, recordad duplicar cantidades. 
  12.  
  13. POLOS DE FRAMBUESA 
  14. Ingredientes: 
  15. 60 gr de anacardos * 
  16. 100 ml de leche de coco 
  17. 150 gr de frambuesas 
  18. 1 cucharada de jarabe de arce 
  19. 1 cucharilla de extracto de vainilla 
  20.  
  21. Ponemos los anacardos, la leche de coco y la frambuesa en la batidora. Una vez bien triturados añadimos el extracto de vainilla y el jarabe de arce. Con una sola cucharada queda muy poco dulce (es lo que yo buscaba) pero vosotros buscad el punto que os guste más. 
  22. Tened en cuenta que lo que pongáis, una vez se congela, se percibe menos dulce. Ponemos a congelar mínimo 6 horas y ya podemos comer !!! 
  23.  * Hay que ponerlos en remojo 3 horas antes. Si los puedes poner la noche anterior, mejor.

Comentarios